top of page

/

Data og statistik

Icon by IconMark _3x-100ss.png

Få data den interne kommunikation og medarbejderens brug. Se hvad der er læst, forstået, moduler besøgt og meget andet.

Det er ofte rigtig svært at få et overblik over hvor mange af medarbejderne der læser med og engagere sig i den interne kommunikation. – Ikke med Ekko app.


Her får du får adgang til en masse data du kan bruge til at udvikle jeres interne kommunikation til at blive mere effektiv og skabe mere værdi.


Find ud af hvem der har læst din nyhed

I Ekko Updater, Backend systemet kan du følge med i hvem der har læst din nyhed.I dette eksempel, er nyheden kommet ud til 136 medarbejdere og der er 92 der læst den. Ekko Updater giver også et overblik over hvilke brugergrupper der har færrest medarbejdere der har læst nyheden og hvilke der er flest.Der er også mulighed for at se specifikt hvem der har læst og mangler at læse nyheden. Her kan man også trykke vælge Send reminder to unswiped og så modtager alle der endnu ikke har læst nyheden en reminder sms.


Det er også en mulighed at se hvilke delte nyheder der har givet mest engagement iblandt medarbejderne.Denne data kan også eksportere til nærmere gennemgang med et enkelt tryk.
Find ud af om målgruppen forstår dit budskab

Når du deler nyheder, brugsanvisninger eller kritisk information så kan det være en fordel at vide om målgruppen ikke bare har læst indholdet, men om de forstår budskabet.


I Ekko app kan du derfor lave et tjekspørgsmål som medarbejderen skal svare på efterfølgende.Sammen med overblikket over hvem der har læst nyheden kan du også se hvem der har forstået indholdet korrekt.Se brugsmønstre og optimer derefter


En god platform til kommunikation skal tilpasses efter målgruppen. En af måderne er at forstå hvilke områder medarbejderen typisk besøger.


Derfor er det muligt at se hvilke moduler der bliver brugt mest af jeres medarbejdere og hvilke der ikke bliver brugt så meget.
Se hvordan andre bruger deres medarbejderapp

Klar til at prøve det? 

For at give dig en mulighed for at teste en medarbejderapp af internt kan du og dit team få opsæt en tilpasset demo app. Prøv den af så lang tid i har lyst

bottom of page