top of page

/

Segmentering

Icon by IconMark _3x-100ss.png

Målret til de rigtige medarbejdere. Indhold, skemaer, moduler, invitationer mm. kan alt sammen segmenteret til brugergrupper, afdelinger og enkelte brugere.

Alt skal ikke deles med alle, derfor kan du segmentere indhold, moduler og features til bestemte målgrupper, afdelinger og medarbejdere.


Når du opretter indhold i Ekko app, kan du vælge hvilken TargetGroup der skal modtage det. F.eks. kan du dele jeres personalehåndbog for timelønnede, kun med de timelønnede.


Brugerne i Ekko app kan opdeles i lokationer, afdelinger, titler, grupper og meget andet. Så en nyhed kan f.eks. komme ud til de timelønnede, der arbejder i Glostrup eller alle teamledere.


Du kan også lave særlige grupper på tværs af afdelinger. F.eks. et festudvalg, arbejdsmiljøudvalg, ledelsgruppe, løbeklub osv. Det gør det nemt at dele referater og meget andet.


Segmentering af indhold er vigtigt, fordi hvis medarbejderne modtager en masse nyheder der ikke vedkommer dem kan det nedsætte interessen for at følge med og holde sig opdateret.

Se hvordan andre bruger deres medarbejderapp

Klar til at prøve det? 

For at give dig en mulighed for at teste en medarbejderapp af internt kan du og dit team få opsæt en tilpasset demo app. Prøv den af så lang tid i har lyst

bottom of page